tisdag 16 augusti 2016

Postraumatisk stress, vad är de?

Hejsan alla fina människor!

Hoppas nu har det bra nu när skolorna börjar? Jag satt på internet och kollade runt när en hemsida om posttraumatisk stress dök upp och på denna hemsida fanns där ett test där du skulle kolla upp om du hade ptsd. Så jag tog det och här var resultatet:



Spännande att man fick de resultatet. :(

Jag har självmordsförsök ganska nära in på vilket gjorde att jag sökte tröst som en vän hos en person som jag aldrig skulle socialisera med. :/ Jag kände att jag inte kunde vända mig till någon annan för ingen lyssnade på mig KÄNDE JAG. Iallafall så sökte jag hjälp hos denna person och i början så fick jag bra tips och råd av hen och jag kände hur jag började få tillbaka livet. Men efter ett tag började hen snacka illa om min sambo och började vända mig emot min egen partner, sedan började hen utnyttja min sårbarhet och drog nytta av att jag var så sårbar och sedan började manipulationen. Ena sekunden var det hur underbar tjej jag var och i nästa varbjag helt dum i huvudet som gjorde så och så. Hen tryckte ner mina beslut och sa att de var dumma beslut och sedan när man gjorde som hen sa så blev allting bara värre runt omkring. Hen gjorde mig så nertryck och deprimerad att jag vågade inte gå ut. Jag var tvungen att kolla med gemensamma kompisar flera gångar att hen inte var ute på byn när jag gick ut så jag inte skulle träffa hen. Nu har hen börjat manipulera in sig själv i mitt liv igen och det är jätte jobbigt för jag vill inte ha något och göra med denna person eftersom det är hens fel att jag har ptsd.


Mitt tips till er, mina kära vänner är att ALDRIG umgås med någon som trycker ner dig och får dig att känna dig lite för det förtjänar du inte. Du förtjänar att bli behandlade med respekt ❤️ Eftersom du är så fin ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar